Orvosra támadt egy részeg férfi Pesterzsébeten

bűnügy
2022 július 26., 13:07
comments 1

Szombaton egy 48 éves férfi láthatóan ittas állapotban bement egy XX. kerületi kórházba, és szóváltásba keveredett egy ott dolgozó orvossal, majd rátámadt az orvosra - írja a police.hu.

A dulakodás közben a férfinél lévő gáz-és riasztófegyver elsült.

Az eset során senki sem sérült meg. A kiérkező rendőrök a férfit előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A bíróság azóta távoltartást rendelt el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt