Molotov-koktélt dobott el a 28 éves férfi, miután betört a szegedi Fidesz-irodába

bűnügy
2022 július 28., 10:18

Hajnal fél 5-kor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy valaki behatolt a szegedi Victor Hugo utcai Fidesz-irodába - írja a szeged.hu.

A lap szerint a 28 éves elkövető betörte az ablakot, bemászott az irodába, és eldobott egy Molotov-koktélt. A tüzet a kiérkező járőrök oltották el, az elkövetőt pedig előállították.

Bár még nem tudni, hogy ki és miért tört be az irodájukba, a helyi Fidesz már közleményben szólította fel „Gyurcsány Ferencet és pártját, hogy fejezzék be a folytonos uszítást és azonnal hívják vissza a Lenin-fiúkat”.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.