Putyin nevét skandálták a török szurkolók a Dinamo Kijev gólja után

futball
2022 július 28., 08:08
comments 5

A Fenerbahçe - Dinamo Kijev Bajnokok Ligája-selejtezőn a hazai szurkolók úgy reagáltak az ukrán csapat góljára, hogy La-la-la-la, Vlagyimir Putyin skandálásba kezdtek.

link Forrás

Sok minden belefér egy focimeccsen, de tekintve, hogy nyilván az ukrán játékosok családtagjai és barátai közül is sokan személyesen tapasztalták meg Putyin civileket gyilkoló és megerőszakoló, milliókat az otthonukból elűző háborújának hatásait, így ezt nyugodtan nevezhetjük kirívó esetnek.

A mérkőzés vége felé egyébként éppen Szalai Attila egyenlített, de végül a Dinamo Kijev nyert 2-1-re, a Fenerbahçe pedig kiesett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.