Hatalmas kijelző zuhant koncert közben egy hongkongi fiúzenekarra

külföld
2022 július 29., 07:34
comments 6

A Hong Kong Coliseumban egy lezuhant kijelző két táncost is megsebesített a Mirror nevű fiúzenekar koncertjén, amit azonnal leállítottak, a közönséget pedig arra kérték, hagyják el az arénát.

link Forrás

A hongkongi rendőrség a helyi sajtónak megerősítette, hogy ketten kórházba kerültek. Úgy tudni, hogy egyikőjük nyaksérüléseket szenvedett, ő súlyos állapotban van az intenzív osztályon, a másik sérült állapota stabil. A koncerten résztvevő rajongók közül többeket is sokkos állapotuk miatt kezelnek.

link Forrás

A kormány elrendelte, hogy a zenekar turnéjának hátralévő koncertjeit függesszék fel, amíg a többi helyszínen biztonsági ellenőrzéseket végeznek. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.