A Fidesz válasza az ellenzéki javaslatokra: Gyurcsány készülődik

POLITIKA
2022 augusztus 01., 16:03
comments 32

„Gyurcsány megmondta, hogy újra készülődik, vissza akar térni a hatalomba és ehhez most ismét össze is terelte az összes kis tagozatát.”

Ez a Fidesz válasza az ellenzéki pártok mai közös nyilatkozatára, amiben rendkívüli parlamenti ülést kezdeményeztek a megszorítások miatt, és javaslatokat tettek a megélhetési válság enyhítésére. A javaslatokról részletesen itt számoltunk be.

A Fidesz a javaslatok tartalmára nem reagált, ugyanakkor azt írták: „a választások után szétesett és egymásnak eső baloldali pártok mostanra szolgaian azt csinálják, amit Gyurcsány Ferenc mond nekik, és neki készítik elő a terepet”. Közölték: ha a baloldalon múlna, a háború és a szankciók miatt kialakult gazdasági és energiaválság már elsöpörte volna Magyarországot, írja az MTI.

És annak ellenére, hogy a kampányígéreteiktől alapvetően eltérő intézkedéseket jelentettek be az elmúlt hetekben, most is megismételték a kampányban elhangzott szlogenjeiket: szerintük „a baloldal háborúba akarja sodorni az országot és a háború árát is teljesen az emberekkel fizettetnék meg”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.