Továbbra sincs gyanúsítottja a terézvárosi házomlásnak

augusztus 1., hétfő 6:47
6

Már 42 tanút hallgattak meg, de gyanúsítottja még mindig nincs a terézvárosi házomlásnak, közölte a Mandinerrel a BRFK szóvivője, Csécsi Soma. Június 27-én leomlott egy ház tetőszerkezete a Jókai utcában, több járókelő megsérült, egyikük súlyosan, és több autó is megrongálódott.

Egy hónappal később még mindig vizsgálják a történteket, a BRFK építész-statikus szakértő bevonásával nyomoz. A tetőtér a baleset idején átépítés alatt állt, az építkezést az ügyben illetékes fővárosi kormányhivatal a falomlás után azonnali hatállyal leállította a veszélyhelyzet elhárításáig. A Mandinerrel most azt közölték, az építési munkaterületen elhárították a veszélyhelyzetet, így a kivitelezés folytatását a kormányhivatal feltételekkel engedélyezte.

Sem a beruházó, sem a kivitelező nem akart nyilatkozni a lapnak, utóbbi még a baleset után pár nappal a Borsnak tagadta, hogy ők lennének a hibásak.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt