14 éves lánynak írogatott szexuális tartalmú üzeneteket a kaliforniai rendőr, akit három éve még az év nyomozójának választottak

bűnügy
2022 augusztus 03., 15:41
comments 8

Vádat emeltek kedden egy Santa Ana-i rendőrtiszt ellen Kaliforniában, akit három éve az év nyomozójának választottak, mert erősen szexuális tartalmú üzeneteket küldött egy csaliként alkalmazott személynek, aki 14 éves lánynak adta ki magát - közölték a hatóságok. A 43 éves Gregory Daniel Beaumarchais ellen 18 év alatti sértett zaklatása vagy molesztálása a vád. A férfi kedden feladta magát a hatóságoknak.

photo_camera Gregory Beaumarchais-t kiskorú molesztálásával vádolják. Fotó: Santa Ana Police Department / Facebook

Beaumarchais 2011 óta dolgozott a Santa Ana-i rendőrségen, 2019-ben a rendőrkapitányságon az év nyomozójának választották, és egy évvel később segített megalakítani a fő bűnüldözési csoportot a súlyos bűncselekmények visszaszorítására.

„A rendőrökre az a szent felelősség hárul, hogy megvédjék a társadalmat a bajtól. Több mint felháborító, hogy egy felesküdött rendőrtiszt illetlen beszélgetésekbe bocsátkozik valakivel, akiről úgy tudja, hogy gyermek. Gyermekeinknek nem kellene attól tartaniuk, hogy éppen azok az emberek, akiket a megvédésükre képzünk ki, kihasználják őket” - mondta Todd Spitzer, Orange County kerületi ügyésze.

A bűnügyi nyomozók dokumentálták, hogy Beaumarchais 2021 decembere és 2022 januárja között szexuálisan explicit üzeneteket küldött a civil csalinak. Az ügyészek azzal is vádolják a férfit, hogy miután a közösségi médiaplatformjához való hozzáférést a szolgáltató megszüntette, létrehozott egy másik fiókot egy hasonló közösségi platformon. Ha elítélik, Beaumarchais-nak szexuális bűnözőként kell regisztrálnia magát, és akár egy év börtönre is számíthat. (LA Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt