Egy pókot próbált megégetni az öngyújtójával, erdőtűz lett belőle

külföld
2022 augusztus 03., 04:47
comments 1

Letartóztattak egy amerikai férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy erdőtüzet okozott Utah államban, nem messze Salt Lake Citytől.

A 26 éves Cory Martin kirándulás közben valamiért meg akart égetni egy pókot az öngyújtójával, a tüzet azonban nem tudta megfékezni. Tettére nem tudott magyarázatot adni.

A rendőrök marihuánát találtak nála, de a helyi seriff azt mondta, a férfin nem látta nyomát annak, hogy abból fogyasztott is volna. Arra sincs bizonyíték, hogy Martin szándékosan okozott erdőtüzet. Utah államban óriási a szárazság, így a tűz gyorsan terjedt felfelé a hegyen. Lakóházak nem voltak veszélyben, és a tűz következtében senki sem sérült meg.

(AP)

A címlapkép illusztráció.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.