Egy pókot próbált megégetni az öngyújtójával, erdőtűz lett belőle

külföld
2022 augusztus 03., 04:47
comments 1

Letartóztattak egy amerikai férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy erdőtüzet okozott Utah államban, nem messze Salt Lake Citytől.

A 26 éves Cory Martin kirándulás közben valamiért meg akart égetni egy pókot az öngyújtójával, a tüzet azonban nem tudta megfékezni. Tettére nem tudott magyarázatot adni.

A rendőrök marihuánát találtak nála, de a helyi seriff azt mondta, a férfin nem látta nyomát annak, hogy abból fogyasztott is volna. Arra sincs bizonyíték, hogy Martin szándékosan okozott erdőtüzet. Utah államban óriási a szárazság, így a tűz gyorsan terjedt felfelé a hegyen. Lakóházak nem voltak veszélyben, és a tűz következtében senki sem sérült meg.

(AP)

A címlapkép illusztráció.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt