Meghalt a brooklyni mekis dolgozó, akit azért lőttek le, mert kihűlt sültburgonyát adott

külföld
2022 augusztus 05., 19:12
comments 8

Belehalt sérülésébe az a huszonhárom éves McDonald's dolgozó, akit azért lőttek nyakon, mert túl hideg volt a sültburgonya, amit kiadott.

Kedden történt, hogy egy brooklyni McDonald's-ban egy vásárló elégedetlenkedni kezdett a kihűlt sültburgonyája miatt. Miután konfliktusba keveredett a 23 éves dolgozóval, Matthew Webbel, odahívta fiát, hogy "oldja meg a problémát." Ekkor a 20 éves fiú előkapott egy fegyvert, és nyakon lőtte Webbet.

A 20 éves Michael Morgant azóta elfogta a rendőrség, Webb pedig, akit a lövés után kórházba szállítottak, pénteken meghalt. (CBS)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.