Villámcsapásban haltak meg ketten a Fehér Ház közelében

külföld
2022 augusztus 05., 14:42
comments 1
photo_camera Fotó: BRYAN OLIN DOZIER/NurPhoto via AFP

Ketten meghaltak azon négy ember közül, akiket tegnap este megcsapott egy villám a Fehér Ház közelében, a Lafayett Téren.

A két férfi és két női sebesültet még aznap kórházba szállították. A rendőrség azonosította a holttesteket: Donna Mueller 75, James Mueller 76 évesen hunytak el. A további két áldozat jelenleg is az életéért küzd.

"Szomorúak vagyunk a Lafayette Parkban történt villámcsapás utáni tragikus veszteségek miatt (...) és imádkozunk azokért, akik még mindig az életükért küzdenek" - nyilatkozta a Fehér Ház sajtótitkára Karine Jean-Pierre. (WashingtonPost)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt