Belefulladt a Balatonba egy két és fél éves kislány

tragédia
2022 augusztus 08., 11:13
comments 7

Nem sikerült megmenteni annak a Csehországból érkező két és fél éves kislánynak az életét, aki 2022. augusztus 6-án, a badacsonylábdihegyi kemping strandjánál fulladt bele a Balatonba. A Sümegi Szó szerint a kislány fél hat körül csúszott be egy matracról a vízbe.

A balesethez rendőrök, mentők, még helyi kereső egységek is kiérkeztek, és a kempingben tartózkodók is csatárláncban keresték a kislányt. Este hat órakor találták meg, de már nem tudták megmenteni az életét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.