Meghalt Olivia Newton-John

augusztus 8., hétfő 20:03

73 éves korában elhunyt Olivia Newton-John musicalsztár, a Grease című tinifilm – akkor 29 éves – főszereplője. A hírt férje is megerősítette – írja a Guardian.

Olivia Newton-John özvegye, John Easterling közölte: „Olívia Newton-John (73) ma reggel békésen elhunyt dél-kaliforniai tanyáján, családjával és barátaival körülvéve. Kérünk mindenkit, hogy ebben a nagyon nehéz időszakban tartsa tiszteletben családja magánéletét.”

„Olívia több mint 30 éve a diadalok és a remény szimbóluma, amióta megosztotta a mellrákkal kapcsolatos útját. Gyógyító inspirációja és úttörő tapasztalata a növénygyógyászatban folytatódik az Olivia Newton-John Alapítvány alapjával, ami a növénygyógyászat és a rák kutatásával foglalkozik” – közölte.

Olivia Newton-John és John Travolta Fotó: LECOEUVRE PHOTOTHEQUE/Collection ChristopheL via AFP

Newton-John 2017-ben felfedte, hogy a mellrákja, amivel először 1992-ben küzdött, visszatért, és átterjedt a gerincére. Azt is elárulta, hogy 2013-ban második rákot diagnosztizáltak nála, de elhallgatta. Azt mondta, hisz abban, hogy „legyőzi”, és felszólította a szülőföldjét, Ausztráliát, hogy fogadja el az Egyesült Államok államának, Kaliforniának a törvényeit a marihuána gyógyászati felhasználásának engedélyezése érdekében.

Az 1978-as Grease az év legnagyobb kasszasikere volt, de az 1981-es Physical című lemeze is nagy siker volt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt