Erdő Pétertől kapta a 18 eurós pápai köszöntőt Semjén Zsolt

POLITIKA
2022 augusztus 10., 16:48
comments 32

Erdő Péter bíborostól kapta a pápai áldást, árulta el Semjén Zsolt a Blikknek. A KDNP elnöke kedden posztolta ki a névre szóló "kedves meglepetést," amiről utóbb kiderült, hogy 18 euróért rendelhető a Vatikánból.

link Forrás

A pápai áldást Erdő Péter bíboros úrtól kaptam, aki kedden, a születésnapomon ünnepi ebéden látott vendégül, amiért ezúton is hálás vagyok. Csak megemlítem, hogy az évek során Ferenc pápa személyesen többször is áldásáról és imájáról biztosított, ami számomra megtartó erőt jelent

- üzente a huhogóknak Semjén. A miniszterelnök-helyettes azt is elárulta, hogy rendesen megünnepelte a 60. születésnapot: volt családi, baráti és KDNP-s köszöntés is. Kapott egy könyvet benne száz barát köszöntő írásával, I. Bartholomaiosz egyetemes konstantinápolyi patriarchától Orbán Viktorig.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.