Párizs belvárosában erőszakoltak meg egy turistát

külföld
2022 augusztus 10., 14:36
comments 4

Párizs biztonságosnak hitt belvárosában szombaton megerőszakoltak egy amerikai turistát, írja a Guardian. A 27 éves amerikai nő a párjával sétált nem messze a Notre-Dame-székesegyháztól a Szajna mellett, amikor éjjel egy óra után bement a Louis Philippe híd melletti nyilvános vécébe. Barátja sokáig várta, aggódni kezdett, és utána ment. A mosdóban látta, hogy élettársát megtámadta egy férfi. A közelben lévő rendőrök elfogták a 23 éves elkövetőt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.