Lezuhant a dzsungelben a helikoptere, egy közösségi oldalon kért segítséget a panamai politikus

külföld
2022 augusztus 11., 09:33

Dimitri Flores a 2024-es panamai választásokon induló független jelölt egy közösségi oldalon közzétett videóban kért segítséget, miután helikopterük lezuhant Panama nyugati részén, egy hegyvidéki területen a dzsungelben.

link Forrás

Úgy tudni, hogy a helikopteren a politikussal együtt hatan utaztak. Segélykérő videójában Flores arról beszél, hogy többen is megsérültek. Elmondta, hogy a baleset 1400 méter magasan történt a hegyekben, Ceiba közelében. Azt nem részletezte, hogy miért zuhant le a helikopter.

A BBC szerint a panamai légi közlekedési hatóság már Twitteren jelezte, hogy sikerült megtalálniuk a gépet, a helikopter utasait pedig kórházba szállítják.

link Forrás

(BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.