Olvassa kedvenc lapjait most töredékáron! 140 újság, 67% kedvezmény!

hirdetés
2022 augusztus 11., 05:29
ad

Egy év alatt kétszer többen, már 30 ezren regisztráltak a Laptapirra, hogy 140 hetilaphoz, magazinhoz korlátlanul hozzáférjenek. A család minden tagja megtalálhatja itt kedvenc olvasmányát akár a nyaralás alatt is. A magazinok palettája széles - autós, női, életmód, ismeretterjesztő, hobbi lapok… Egy kis ízelítő a kínálatból.

Az előfizetési díj havi 1490 forint, de most az első befizetéshez további 2 hónapot ingyen adunk, így 1490 forintért 3 hónapot kap!

Regisztráljon a Laptapir.hu oldalon

Egy év alatt megduplázta regisztrált felhasználóinak számát a Laptapír (www.laptapir.hu), amely két évvel ezelőtt a Netflixéhez hasonló üzleti modellel jelent meg a hazai lappiacon. Havi fix előfizetési díjért ad korlátlan online hozzáférést havi és hetilapokhoz. A folyamatosan növekvő kínálatban jelenleg 140 sajtótermék 3600 lapszáma érhető el. Úgy olvashatja számítógépen, laptopon, táblagépen és okostelefonon a lapokat, mintha a nyomtatott kiadványt tartaná a kezében. Ráadásul egyetlen előfizetést egy időben 5-en is használhatnak, így egy család akár egyszerre is olvashat. Kedvenc lapjait mobil eszközökre letöltheti, magával viheti, bárhol, bármikor elérheti. Ráadásul az eltérő érdeklődési körökre külön profilok létrehozhatók és bejelölhetők, hogy az adott profilban mely lapokat szeretnénk látni, olvasni.

Mi is olvasható?

A Laptapiron egy év alatt 50 százalékkal nőtt az elérhető lapok száma. Összesen 31 kategóriában böngészhet a tartalmak között.

Egy kis ízelítő:

Az autós-motoros lapok közül itt van a Motor Revü, az Auto Bild. A számítástechnika iránt érdeklődőknek a CHIP magazin, a LINUX Magazin. Az ismeretterjesztő kategóriából az IPM és összes különszáma, a GEO, a BBC History. Életmódból, női lapból olvashatja a Családi lapot, a Glamourt, az ÉVA-t, Blikk Nőket, a Kiskegyedet, a Csók és könnyt. A fotózás iránt érdeklődőknek a Digitális Fotó magazin hasznos olvasmány. Népszerűek az olyan vicclapok is, mint a Pistike vagy a Móricka. Aki nyári úti célpontokat keres, a Turista Magazinban találhat bőségese, a futás szerelmeseinek ott a Runners World, a hobbikertészek négy kertészeti magazint forgathatnak. Gyereknek szól a több mint 60 éve indult Dörmögő Dömötör. Aki a német nyelvet gyakorolná, vagy német családtagja él Magyarországon, annak a Budapester Zeitung vagy a BZ Magazin lehet érdekes. Ezen kívül még számos főzőmagazin, lakberendezési és közéleti lap színesíti a kínálatot.

Archívum, keresés, könyvjelző funkciók

Aki előfizetést vásárol, az aktuális lapszámok mellett évekre visszamenőleg kereshet cikkek, témák után, sőt a kulcsszavas kereső a Laptapir összes kiadványából összegyűjti a találatokat lapokra bontva. Hasznos funkció még a könyvjelző, amivel az olvasnivaló megjelölhető. Bármelyik kiadványban is található, később egy gombnyomással elérhető. Aki kedvenc újságját ebben a formában olvassa, nem kell az esetleges késedelmes postai kézbesítés miatt bosszankodnia, se az újságárust felkeresnie és sokkal olcsóbban jut a kiadványokhoz. Az oldalra fellépve mindig megtalálja a legfrissebb lapszámokat.

Ajándék előfizetés

A Laptapir magazin előfizetés kiváló ajándék is lehet, mert nem csak egy személyt, hanem az egész családját megajándékozhatja, mivel mindenki talál az érdeklődésének megfelelő témakörben olvasnivalót.

Ajándékkártya oldalunkon választhat a kedvezményes 2, 6 vagy 12 havi előfizetések közül. A fizetés után küldünk egy aktiváló kódot az ön e-mail címére. A kódot tovább küldheti az ajándékozottnak, aki a saját e-mail címével regisztrál és a fiókjában aktiválja az előfizetést. Készítettünk egy virtuális ajándékkártyát, amelyet itt tud letölteni.

Nincs áremelés

Hiába a kétszámjegyű infláció, a Laptapir havi előfizetési díja továbbra is 1490 forint, amelyért most új előfizetőként három hónapig olvashatja kedvenc magazinjait, azaz havi 497 forintért.

Itt regisztrálhat a Laptapirra: www.laptapir.hu