Tiborcz István turai KSTLY-ában bulizott Justin Bieber a Sziget után

bulvár
2022 augusztus 13., 15:32
comments 18

Legalábbis az énekes Instagramjára posztolt fotók szerint, amelyeken a Telex vette észre, hogy nemcsak a bárpult, de a tapéta, a padló és minden egyéb pont úgy néz ki, mint a turai Schossberger-kastélyban, vagyis a Botaniq Hotel épületében, ami Tiborcz István, vagyis Orbán Viktor vejének érdekeltségébe tartozik. A 2020 nyarán megnyitott kastélyszálló tulajdonosa a BDPST Group, amelynek egyik fő részvényese Tiborcz.

Justin Bieber pénteken volt a Sziget headlinere, feltehetően koncertje után szállt meg Turán, ahova a fotók szerint felesége, Hailey Bieber is vele tartott. Tiborczot nem fedeztük fel a képeken.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.