Vihar csapott le egy spanyol fesztiválra, egy ember meghalt, többen megsérültek

külföld
2022 augusztus 13., 08:12

Heves vihar sújtott le egy zenei fesztiválra Spanyolország keleti részén szombat hajnalban; egy ember meghalt, sokan megsérültek - közölte a spanyol sajtó nyomán az MTI.

link Forrás

A Valenciától délre, Cullera városában rendezett Medusa elektronikus zenei fesztivált szombat hajnalban heves vihar érte. Az erős szél letépte az egyik nagyszínpad alkatrészeit és sok másik létesítményt is megrongált. A balesetben egy ember életét vesztette, legkevesebb 17-en megsérültek, közülük hárman súlyosan.
A hatnapos fesztivált felfüggesztették, a területet kiürítették.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.