Erdogan fiát látta vendégül Gattyán György cége

POLITIKA
2022 augusztus 15., 04:16

Titokban Budapestre látogatott Recep Tayyip Erdogan török elnök fia vasárnap, írja a Blikk. A lap úgy tudja, hogy Necmettin Bilal Erdogan komoly biztonsági intézkedések mellett, golyóálló autóval érkezett Gattyán György cége, a Docler Holding központjába. A Blikk megkeresésére a cég kommunikációs vezetője, Nemes Tamás mindössze annyit árult el, hogy a látogatás híre igaz, de részleteket már nem közölt.

photo_camera Fotó: ARIFE KARAKUM/Anadolu Agency via AFP

Necmettin Bilal Erdogan az Etnosport Világszövetség elnöke, meghívást kapott a hétvégén zajló VII. Kurultaj hagyományőrző rendezvényre is. A Blikk szerint ebben a minőségében érkezett a Doclerhez is, ahol teqball bemutatót szerveztek neki.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.