Eszméletlenre vertek egy férfit pénteken a Szigeten

bűnügy
2022 augusztus 15., 17:32
comments 11

Péntek éjjel eszméletlenre vertek egy férfit a Szigeten, a történtekről videót küldött a Telexnek egy olvasó, aki szerint a férfit „nyílt állkapocs töréssel, eszméletlenül szállítottak kórházba, altatták és lélegeztetőgépen volt”. Utóbbit egyelőre senki sem erősítette meg.

Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke azt mondta, a fesztivál egészségügyi szolgálata ellátta a sérültet, kórházba szállították, a rendőrség pedig nyomoz az ügyben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság pedig azt mondta a lapnak, hogy súlyos testi sértés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoznak, a rendőrök adatgyűjtést végeztek, felvételeket foglaltak le, tanúkat hallgattak ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.