Bocsánatot kért a viselkedéséért Ezra Miller

bulvár
2022 augusztus 16., 12:38

Megtörte a csendet Ezra Miller, a Legendás állatok-filmek sztárja, miután az elmúlt hónapokban többször is letartóztatták. Bocsánatot kért, és azt mondta, hogy a mentális problémái miatt kezeltetni fogja magát.

„A közelmúltban válságos időszakon mentem keresztül, mostanra megértettem, hogy összetett mentális problémáim vannak, és megkezdtem a kezelést" - írja a Variety-nek kedden eljuttatott közleményében Miller.

Ezra Miller 2017-ben
photo_camera Ezra Miller 2017-ben Fotó: ROBYN BECK/AFP

Azt is írja, hogy szeretne bocsánatot kérni mindenkitől, akit a múltbeli viselkedésével felzaklatott. A színész elkötelezett amellett, hogy az élete visszatérjen az „egészséges, biztonságos és produktív szakaszba."

Miller a vád szerint tizenéves gyerekeket zaklatott és hálózott be, idegeneknek esett neki, egy alkalommal pedig egy párt a saját lakásán fenyegetett meg azzal, hogy eltemeti őket. A színész a Legendás állatok-filmekben és az Igazság-ligája filmekben is szerepelt, jövőre mutatják be az ő főszereplésével a Flash című filmet. Egyes hírek szerint a Warner már a szakítást tervezi a színésszel, és Millert örökre kirakhatják a DC filmes univerzumából. Egy, a stúdióhoz közel álló forrás a Variety-nek elmondta, hogy a Warner támogatja Miller döntését.(The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.