Emberi maradványokat vettek a gyanútlan licitálók egy új-zélandi árverésen

külföld
augusztus 16., 13:19
comments 1

Nyomoz az új-zélandi rendőrség, miután egy család emberi maradványokat talált az árverésen vásárolt bőröndökben, írja a BBC. A rendőrök próbálják azonosítani a maradványokat, a családnak vélhetően nem volt köze az esethez.

Úgy tudni, hogy a család múlt csütörtökön ment a raktárba, és egy utánfutónyi árut - köztük a bőröndöket - vásárolt egy helyi raktározási cégtől. Azután vették észre a maradványokat, hogy otthon megnézték a holmit, mondta Tofilau Faamanuia Vaaelua nyomozó felügyelő.

A szomszédok szerint a lakásból „undorító szag" áradt, az egyikük - aki korábban egy krematóriumban dolgozott - azt mondta, hogy a szag azonnal felismerhető volt. „Rögtön tudtam, és arra gondoltam, honnan jöhet?" - mondta a lakók ingatlanára utalva.

A rendőrség illetékesei elmondták, hogy elsődleges feladatuk „az elhunyt személy azonosítása, és hogy kiderítsék, hogyan került a holttest a bőröndökbe". Azt is mondták, hogy „a felfedezés jellegére" való tekintettel időbe telik, amíg a hozzátartozókat értesítik.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt