Kamerát rejtett el egy balatonfenyvesi női vécében egy férfi

bűnügy
2022 augusztus 16., 19:26
comments 1

Elfogták a férfit, aki augusztus 11-én este a balafonfenyvesi szabadstrand nyilvános női vécéjébe egy mobil kamerát helyezett el, hogy a megfigyelhesse az ott történteket, írja a police.hu.

photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, a házkutatás alkalmával számítástechnikai eszközöket, adathordozókat, kamerát és mobiltelefont is lefoglaltak. A nyomozók a 46 éves R. Attilát tiltott adatszerzés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A kukkoló elismerte tettét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.