Kamerát rejtett el egy balatonfenyvesi női vécében egy férfi

bűnügy
2022 augusztus 16., 19:26
comments 1

Elfogták a férfit, aki augusztus 11-én este a balafonfenyvesi szabadstrand nyilvános női vécéjébe egy mobil kamerát helyezett el, hogy a megfigyelhesse az ott történteket, írja a police.hu.

photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, a házkutatás alkalmával számítástechnikai eszközöket, adathordozókat, kamerát és mobiltelefont is lefoglaltak. A nyomozók a 46 éves R. Attilát tiltott adatszerzés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A kukkoló elismerte tettét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt