Megöltek egy rabot az egyik budapesti börtönben

bűnügy
2022 augusztus 16., 18:24
comments 2

Meghalt egy 36 éves fogvatartott az egyik fővárosi büntetés-végrehajtási intézetben, írja a police.hu. Az őrök 2022. augusztus 16-án reggel találták meg a holttestet

Az előzetes adatok idegenkezűségre utaltak, a soron kívül elvégzett igazságügyi boncolás pedig megerősítette, hogy a férfi halálát bántalmazás okozta. Az ügyben a rendőrség emberölés miatt nyomoz. A rendőrök még aznap gyanúsítottként hallgatták ki az elhunyt két zárkatársát, egy 27 és egy 39 éves férfit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.