A kerepesi polgármester várja a HÉV-megállóban maszturbáló férfi jelentkezését

bűnügy
2022 augusztus 17., 7:27
comments 40

Két napot kapott rá, hogy feladja magát az a férfi, aki a szilasligeti HÉV-megállóban, a jegypénztár mögött végzett önkielégítést, utána a polgármester feltölti az internetre az esetről készült videót – írja a hvg.hu.

Gyuricza László, Kerepes polgármestere Facebookon közölte, hogy a férfiról remek minőségű felvételt készített a térfigyelő kamera, így jobban jár, ha önként jelentkezik, különben tele lesz vele az internet.

„Édes egykomám, ha a térfigyelő alatt pergeted a mézet, a következőt kockáztatod: ha két napon belül nem jelentkezel a rendőrségen, akkor felkerül az internetre a kézimunkádról a full-HD felvétel.”

Az ügyben nyomoz a rendőrség.

Címlapkép: Rakás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt