A kerepesi polgármester várja a HÉV-megállóban maszturbáló férfi jelentkezését

bűnügy
2022 augusztus 17., 07:27
comments 40

Két napot kapott rá, hogy feladja magát az a férfi, aki a szilasligeti HÉV-megállóban, a jegypénztár mögött végzett önkielégítést, utána a polgármester feltölti az internetre az esetről készült videót – írja a hvg.hu.

Gyuricza László, Kerepes polgármestere Facebookon közölte, hogy a férfiról remek minőségű felvételt készített a térfigyelő kamera, így jobban jár, ha önként jelentkezik, különben tele lesz vele az internet.

„Édes egykomám, ha a térfigyelő alatt pergeted a mézet, a következőt kockáztatod: ha két napon belül nem jelentkezel a rendőrségen, akkor felkerül az internetre a kézimunkádról a full-HD felvétel.”

Az ügyben nyomoz a rendőrség.

Címlapkép: Rakás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.