Donáth Anna: Aki a kormány közelgő bukására „készül”, az hamis reményekkel hitegeti a választókat

POLITIKA
augusztus 17., 9:14
comments 48

„Ne készüljünk jövő héten kormányváltásra!” - írja Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője legújabb Facebook-bejegyzésében.

A politikus szerint kormányváltásra nem lehet számítani a jövő hónapban sem, és aki ezt sugallja, az nem őszinte az emberekkel, „hamis reményekkel hitegeti őket”.

„Aki politikusként arra készül és arra célozgat, hogy a kormány majd heteken, vagy akár néhány hónapon belül megbukik, az az ellenzéki oldal legfontosabb munkáját akarja megspórolni” - folytatja. „Nem a kormány idő előtti bukására kell készülni, hanem dolgozni. Kitartóan és elmélyülten. A munka pedig nem egyenlő a kormány szidalmazásával, és a választók várakozásainak alaptalan gerjesztésével”.

Arról is ír, szerinte az ellenzék dolga a szellemi munka és önmaga megszervezése és megerősítése. „Széttöredezettség helyett rendezett, együttműködő és hatékony erővé kell épülnünk, amely képes összefogni és képviselni a jobb életben reménykedő emberek akaratát Magyarországon” - írja.

Sorait azzal zárja, hogy mindenkinek azt javasolja az ellenzéki oldalon, hogy dolgozzanak az ellenzék szellemi megújításán: „Van munka bőven”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt