Elon Musk kiírta, hogy megveszi a pokoli formában lévő Manchester Unitedet, aztán szólt, hogy csak viccelt

foci
2022 augusztus 17., 07:17
comments 4

A Tesla tulajdonosa, Elon Musk rövid időre nagy pezsgést okozott a Twitteren azzal, hogy egy posztban azt állította: megveszi a Manchester Unitedet.

link Forrás

Az új edző, Eric ten Hag egyelőre azt érte el, hogy a Brentford már az első félidőben 4-0-ra legyőzte a Manchester Unitedet, így a csapat tök utolsó a Premier League-ben. A szurkolók jó része tehát örülne, ha a jelenlegi tulajdonosok, a floridai Glazer család megválna a klubtól.

Csakhogy Elon Musk, aki rendszeresen ír ki hülyeségeket a Twitterre, pár órán belül szólt, hogy ez csak egy régóta futó twitteres poén. (Korábban ugyanis a Twitter megvásárlásáról posztolt, ami miatt per is indult.)

link Forrás

A világ egyik legnagyobb futballklubjának a megvásárlása most legalább 2 milliárd fontba került volna Musknak. Glazerék 2005-ben még 790 millió fontért szerezték meg a klubot. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.