Meg akart erőszakolni egy nőt Debrecenben, egyszerűen felkapta, és több méteren át magával vitte

bűnügy
2022 augusztus 17., 10:27
comments 5

Egy közösségi oldalon terjedő bejegyzés miatt indított nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság. A poszt egy támadásról szólt. Még július 30-án éjjel, az Erzsébet utcában egy férfi hátulról megragadott egy fiatal nőt, majd felemelte, és több méteren keresztül vitte magával. A nő sikítani kezdett, és mindent megtett, hogy támadója szorításából szabadulni tudjon. A férfi végül elengedte, és elfutott.

A nyomozók azonosítottak egy hosszúpályi férfit, akit a gyanú szerint kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekménnyel. Kiderítették, hogy a támadó nem kirabolni akarta a nőt, hanem megerőszakolni.

A rendőrök augusztus 16-án fogták el a 33 éves támadót. Gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, ezután őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

link Forrás

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a gyanúsítottal szemben.

(Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.