Meg akart erőszakolni egy nőt Debrecenben, egyszerűen felkapta, és több méteren át magával vitte

bűnügy
augusztus 17., 10:27
comments 5

Egy közösségi oldalon terjedő bejegyzés miatt indított nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság. A poszt egy támadásról szólt. Még július 30-án éjjel, az Erzsébet utcában egy férfi hátulról megragadott egy fiatal nőt, majd felemelte, és több méteren keresztül vitte magával. A nő sikítani kezdett, és mindent megtett, hogy támadója szorításából szabadulni tudjon. A férfi végül elengedte, és elfutott.

A nyomozók azonosítottak egy hosszúpályi férfit, akit a gyanú szerint kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekménnyel. Kiderítették, hogy a támadó nem kirabolni akarta a nőt, hanem megerőszakolni.

A rendőrök augusztus 16-án fogták el a 33 éves támadót. Gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, ezután őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a gyanúsítottal szemben.

(Police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt