Fluor: Ha tudtam volna, hogy 7 milliós rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben

bulvár
2022 augusztus 18., 11:14
comments 19

Fluor, vagyis Karácson Tamás Twitteren írta mindezt, feltehetően arra a Pénzcentrumon is megjelent hírre reagálva, hogy Tóth Gabi mostanában többször is egy hétmilliós Rolexet viselt.

link Forrás

Lakatos Zsolt óraszakértő egy videójában beszélt arról, hogy pár videó és fotó megnézése után arra jutott, Tóth Gabi kezét egy Rolex Submariner 126613 ln díszíti, aminek listaára 14 600 euró, piaci ára pedig valamivel 17 000 euró felett van, vagyis körülbelül 7 millió forintba kerül. Tóth Gabi óráját az alábbi sugarbirdös divatfotón is meg lehet csodálni:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.