Már a budapesti dílerek is a fenntarthatóság hívei: egyikőjük gombával fizetett a fű tárolásáért a másiknak

bűnügy
2022 augusztus 18., 07:03
comments 2

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt két budapesti dílerrel szemben: a vádirat szerint egy 37 éves férfi többféle droggal kereskedett Budapesten, közben pedig „viszonteladói kapcsolatban állt” egy másik dílerrel. A 37 éves erzsébetvárosi férfinél egy rendőrségi intézkedés során marihuánát, hasisgyantát, gombát, kokaint és amfetamint, valamint több mint 70 darab simítózáras nejlontasakot, egy mérleget és készpénzt – forintot és eurót találtak.

Úgy tudni, hogy férfi a füvet egy szintén erzsébetvárosi dílertől szerezte be, akinek az elfogása előtti napon egy nagyobb adag marihuánát adott, 42 éves társa pedig ezért az ügyészség közleménye szerint „fizetségül ún. gombát adott”. A Fővárosi Főügyészség a két férfit kábítószer-kereskedelemmel vádolja. Az ügyészég vádiratában arra tett indítványt, hogy a fiatalabb vádlottat fegyház-, idősebb társát pedig börtönbüntetésre ítéljék.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt