Döntött az operatív törzs: a rendezvényszervezőkre bízzák, hogy lefújják-e az augusztus 20-ai eseményeket

POLITIKA
2022 augusztus 19., 15:58
comments 25

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár arról tájékoztatta az MTI-t, hogy

"a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs úgy döntött, hogy az egyes helyszínek szervezőinek mérlegelése alapján engedi folytatódni, illetve elkezdeni a fővárosi rendezvényeket augusztus 20-án."

Kovács Zoltán hozzáfűzte előbb azt, hogy "jelenleg a rendezvények folytatását és megrendezését lehetetlenné tevő körülmények nem állnak fenn", majd azt, hogy

az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb átfogó előrejelzése és helyzetértékelése alapján az időjárási körülmények "nagyfokú bizonytalanságot mutatnak, de általában véve romlanak".

Kovács ezért arra kérte a rendezvényszervezőket, hogy figyeljék az időjárási változásokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.