Öt kiló heroinnal próbált repülőre szállni egy 81 éves nő

külföld
2022 augusztus 19., 14:19

Öt kilogramm heroint találtak a varsói repülőtéren egy Afrikából Kanadába tartó 81 éves, dán állampolgárságú nő bőröndjében, írja a Washington Post. A lengyel hatóságok szerint több mint kétszázmillió forintot ér a drog. A nőt véletlenszerűen ellenőrizték, a Chopin Nemzetközi Repülőtér vámtisztviselőinek a korábbi repülési útvonal szúrt szemet. A Malawiból Kenyán és Kataron át Varsóba repülő nő dupla fenekű bőröndjéből több csomagban került elő a kábítószer. A nőt letartóztatták, tagadja a vádakat, állítása szerint

családtagjai adták neki a Kanadában élő rokonoknak szánt ajándékokkal teli bőröndöt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.