Ötven év alatt huszonháromszor ütköztek neki egy kaliforniai férfi házának

baleset
augusztus 19., 8:54
comments 6

Egy kaliforniai háztulajdonos a város vezetőitől követel intézkedéseket, miután San Jose-i házának az elmúlt öt évtizedben több mint hússzor ütköztek neki. „A városvezetésnek tennie kell valamit, hogy megvédjen nemcsak minket, hanem az egész környéket" - mondta Ray Minter háztulajdonos a KTVU-nak. Ötven éve, 1972-ben épült az I-680-as út, aminek egyik lehajtója a férfi utcájába, a Jackson Avenue-ra vezet. Azóta huszonháromszor mentek bele a házába.

A sofőrök rosszul számolták ki, milyen gyorsan hajtanak, és az autókkal Minter birtokán landoltak. Annak ellenére, hogy a ház biztosítója közel harmincezer dollárt fizetett azért, hogy acéloszlopokat helyezzen el a kertben, a balesetek ugyanúgy megtörténnek.

„Néhányan súlyosan megsérültek, de a legtöbben csak ittasak voltak" - mesélte Minter. A közel két tucat balesetben Minter családtagjai is sérüléseket szenvedtek. „A legfiatalabb unokahúgom itt állt a járdaszegélyen, egy hölgy átrepült rajta, és elütötte. Pár hétig kórházban volt, eltörte a karját" - mondta Minter a KTVU-nak."

San Jose városa azt mondja, hogy nincs hatásköre a lehajtó módosításához. A város pályázott negyvenmillió dolláros támogatásra, hogy biztonságosabbá tegyék ez a részt. Ha elnyerik a támogatást, a munkálatok 2023-ban kezdődnek meg. Addig azonban a város csak azt mondja az autósoknak, hogy lassítsanak és tartsák be a közlekedési szabályokat. (New York Post)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt