Kék szalaggal átkötött, becsomagolt velős cupákot kapott Főnök, a rendőrkutya

ÁLLAT
2022 augusztus 20., 07:31
comments 6

Magyarország belügyminisztere egy becsomagolt, kék szalaggal átkötött velős csontot adott Főnöknek, a személykereső kutyának, amiért megtalált egy magatehetetlenül fekvő férfit a vecsési erdőben.

A 112 segélyhívón keresztül kért segítséget egy 49 éves férfi, János, aki egy Vecsés közeli erdőben feküdt magatehetetlenül az avarban. Mozdulni nem tudott, és pontos helyzetét sem tudta elmondani. A rendőrök Főnökkel indultak a férfi keresésére a szinte átláthatatlan erdőben, miközben a rendőrség folyamatosan tartotta a sebesülttel a kapcsolatot.

Az idő szorított, a bajba jutott férfi hangja többször elcsuklott, állapota egyre romlott. Rögvest jobban lett azonban, amikor megpillantotta a rendőrnőket és meghallotta Főnök csaholását. Az egyenruhások is egy emberként lélegeztek fel, amikor életben találtak rá. Kórházba vitték, azóta jobban van.

Főnök mellett az akcióban részt vevő három rendőr is kapott jutalmat, de ők csont helyett csak arany fokozatú érdemjelet. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.