Száz körüli résztvevő a gazdatüntetésen

POLITIKA
2022 augusztus 20., 16:32
comments 11

A meghirdetett tömegeknél lényegesen szerényebb létszám mellett, körülbelül száz fővel kezdődött meg a gazdatüntetés Budapesten szombat délután. Traktorok egyáltalán nem voltak a Dózsa György úton, csak 16 autó.

photo_camera Fotó: Botos Tamás

A szervező Szabó Bálint szegedi önkormányzati képviselő arról beszélt, hogy várja a fideszesek csatlakozását is, és hogy ha kellően sokan lesznek, akkor a legerősebb falon is átmennek. Szabó Bálint azt mondta, hogy az aszály miatt károsult gazdákra akarja felhívni a figyelmet.

photo_camera Fotó: Botos Tamás

A rendőrség többször is elutasította a főszervező területfoglalási engedélykérelmét, mert a rakpartot az augusztus 20-i tűzijáték miatt már lefoglalták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.