A horvát elnökkel vacsorázott pénteken Orbán Viktor

POLITIKA
augusztus 21., 12:48
comments 6

A Hvar városával szemközti kis szigetcsoport, a Pakleni egyik szigetén, egy étteremben fotózták le péntek este a 24 sata horvát bulvárlap olvasói Orbán Viktor miniszterelnököt és Zoran Milovanović horvát elnököt vacsora közben. A két államférfi a képek alapján lezser nyári öltözetben vacsorázott kettesben a festői környezetben.

photo_camera A Pakleni-szigetek, vagy ahogy helyben hívják őket, a Škoji a Hvar városával szemközti öbölben. Fotó: Wikimedia Commons - közkincs

A lap beszámolója szerint Milanović gyakori vendég Hvarban, ahol a horvát államfő hivatalos nyaralója is van. Orbán Viktor pedig gyakori vendég az Adrián, rendszeresen ott tölti nyári szabadságát. Az elmúlt években főleg Mljet környékén nyaralt, de idén a jelek szerint szigetről szigetre ugorva kalandozik az Adrián, augusztusban látták már Brač szigetén és Visen is, ahol egy elromlott motorcsonakból végül evezőssel menekítették ki a Slobodna Dalmacija beszámolója szerint.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt