Két holttestet találtak egy autóban Erdőkertesen

tragédia
2022 augusztus 21., 06:06

Egy fiatal pár holtesttét találták meg egy autóban Erdőkertes egyik külső utcájában - írja a Blikk. A lappal megkeresésükre Hadházi Kornél, a Pest megyei rendőrség szóvivője annyit közölt: „A rendőrség két holttestet talált egy személyautóban a Nap utcában. Közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják az esetet.”

A Blikk információi szerint a már halott párra egy szomszédjuk talált rá. Elképzelhető, hogy visszavezették a kipufogógázt az autó belsejébe. A lap úgy tudja, hogy a férfinak egy ideje „nehézségei voltak”, és egy családtag megerősítette nekik az öngyilkosságot.

Az öngyilkosság megelőzhető. Ha bajban van, lelki gondok, sötét gondolatok nyomasztják, kérhet segítséget!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.