Toroczkai László díszpolgár lett

belföld
2022 augusztus 22., 07:08
comments 13

„Ásotthalom díszpolgára lettem. A lakosságtól érkező javaslatok mellett a település képviselő-testülete egyhangúlag döntött erről. Ez eddigi életem legfontosabb elismerése, mert azoktól kaptam, akik a legjobban ismernek. Hatalmas megtiszteltetés” – írta ki saját blogoldalára Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke, Ásotthalom korábbi polgármestere.

A bejegyzésben Toroczkai felemlegette azt a sérelmét, hogy Pintér Sándor 2015-ben neki nem osztott a Köz Szolgálatáért Érdemjelet a migráció ellen folytatott küzdelméért.

„2022. augusztus 19-én azonban mégis olyan kitüntetést kaptam, amely sokkal többet ér, mint a belügyminiszteri arany fokozatú kitüntetés. Az otthonom, a legszűkebb pátriám, szülőföldem díszpolgára lettem. Számomra nincs ennél szebb elismerés. Hálásan köszönöm, továbbra is a hazámat szolgálom!” - írja. (via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.