Tatabányán hétköznapokon és napközben kell szülni

Egészségügy
augusztus 23., 5:26
comments 2

Röviden összefoglalva a tatabányai Szent Borbála Kórház Facebook-oldalán közzétett tájékoztatót: aki Tatabánya környékén lakik, és mostanában tervezett szülni, az jobb, ha felkészíti magát arra, hogy csak hétköznapokon és napközben szabad szülnie. Más esetben mehet a győri és a székesfehérvári megyei kórházak szülészeti-nőgyógyászati osztályaira.

Mert a Magyar Hang cikke szerint a tatabányai kórház közölte, hogy „nyári szabadságolások miatt átmenetileg” augusztus 19-én, augusztus 23-án, augusztus 26-án, augusztus 28-én és augusztus 30-án „ügyeleti időben a tatabányai Szent Borbála Kórház ellátási területéhez tartozó lakosok szülészet-nőgyógyászati betegfelvételét és az új esetek ellátását más intézmények végzik”.

„A betegek, illetve szülő nők személyesen a győri és a székesfehérvári megyei kórházak szülészeti-nőgyógyászati osztályait kereshetik fel hétköznap 15 órától, illetve hétvégén reggel 7 órától másnap reggel 7 óráig.” Azt még hozzátették, hogy azok, akiknél napközben indul meg a szülés, maradhatnak Tatabányán, és hogy „a térség ellátása folyamatosan biztosított és egyetlen beteg sem marad ellátatlan”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt