Ellopta a széfet a zuglói hotelből, ahol dolgozott

bűnügy
2022 augusztus 25., 06:37
comments 1

A XIV. Kerületi Rendőrkapitányságra augusztus 12-én egy zuglói hotel igazgatója tett bejelentést arról, hogy ellopták a szálloda széfjét a benne lévő pénzzel, iratokkal, ékszerekkel, indítókulccsal együtt, összesen közel 10 millió forint kárt okozva.

photo_camera Illusztráció: police.hu

A zuglói rendőrök az eljárás során három feltételezett elkövetőt azonosítottak. Egyikőjük egy román állampolgárságú férfi, a hotel alkalmazottja, akinek az igazgató már évek óta munkát, szállást és napi étkezést biztosított.

A 31 éves külföldi alkalmazottat és két társát, egy 29 éves nőt és egy 39 éves férfit a nyomozók lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A hotelben dolgozó férfi a vallomásában elmondta, hogy pénzügyi vitája miatt akart bosszút állni a főnökén, a pénzt pedig a segítőivel elosztotta. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.