RTL Híradó: furgonból kidobott menekült halt meg a Ferenc körúton

bűnügy
2022 augusztus 27., 14:06
comments 7

Az RTL Híradója úgy tudja, hogy egy furgonból dobták ki azt a férfit, akit péntek este halt meg a Ferenc körút járdáján. Az esetnek több szemtanúja is volt, köztük egy kisgyerekes anyuka, aki egy közeli üzletből látta, hogy mi történt. Állítólag többen is kiugrottak a furgonból, egyiküket a mentők látták el a helyszínen.

photo_camera Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A rendőrség pénteki esti tájékoztatása szerint egy utcán heverő, életjeleket nem mutató emberről kaptak bejelentést kora este a Budapest IX. kerületi Ferenc körútról. A mentők megpróbálták újraéleszteni a férfit, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani 19 óra 24 perckor. A helyszíni szemle elsődleges adatai nem utalnak idegenkezűségre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt indított eljárást szakértők bevonásával

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt