Villám csapott agyon két olasz kerékpárost

külföld
2022 augusztus 27., 12:15

Villám csapott agyon két olasz kerékpárost, köztük egy híres olasz édességgyár, a Balocco 53 éves tulajdonosát, írja az Euronews. Alberto Balocco és 55 éves luxemburgi barátja péntek délután Torinó mellett tekert egymás közvetlen közelében az országúton, amikor egy kanyarban beléjük csapott a villám. Egy arra haladó autós vette észre a földön fekvő embereket, azonnal segítséget hívott, de a mentőhelikopterrel érkező orvosok már nem tudták újraéleszteni őket. A fossanói Balocco a hagyományos olasz karácsonyi és húsvéti sütemény, a panettone egyik vezető gyártójaként ismert.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.