Csúnya verekedés tört ki a lelátón egy kanadai baseballmeccsen, egy nőt kórházba kellett szállítani

balhé
augusztus 28., 10:41

Egymásnak esett két nő a Los Angeles Angels–Toronto Blue Jays baseballmeccsen Kanadában, írja a TMZSports. A lap szerint az egyik megrángatta a másik haját, amire sokan felkapták a vizet. Egy férfi is megütötte azt a nőt, akinek a haját meghúzták, ő utána lerohant a lépcsőn, ám a stadion egyik alagútjában állítólag újra megtalálták egymást a „felek”, és folytatták a balhét.

A megtámadott nő édesapja azt mondta, a lány a lelátón ült, amikor a barátja szóváltásba keveredett egy piros baseballsapkát viselő férfivel. A nő és a barátja felálltak, hogy távozzanak, de a férfiak között elmérgesedett a helyzet. A „semmiből” előkerült egy újabb nő, aki megrángatta a másik haját. Ezután a sapkás férfi arcon ütötte a nőt. A verekedést az alagútban folytatták, ahol a sapkás a falhoz vágta a nőt, aki eszméletét vesztette, a füléből vér folyt.

A megtámadott nő súlyosan megsérült, kórházba szállították CT-vizsgálatra. Édesapja elmondta, hogy az orvosok egyelőre nem találtak agyi károsodást, de egy második CT-vizsgálatot is csinálnak.

A torontói rendőrség a lapnak azt mondta, több szurkoló összeveszett, de megjegyezték, hogy az áldozat is részt vett a konfliktusban. A sapkás férfi ezután a hajhúzogató nővel együtt elmenekült a stadionból, még keresik őket a rendőrök.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt