Egy nebraskai ember 60 kilométert evezett egy kivájt tökben a Missouri folyón, és ezzel megdöntötte a világrekordot

idióta rekordok
2022 augusztus 28., 07:48
comments 4

Csütörtök reggel Duane Hansen a nebraskai Syracuse-ból beugrott a bellevue-i polgármesteri hivatalba, és megkérdezte, hogy néhány ember nem lenne-e hivatalos tanú a Guinness Rekord-kísérletéhez, írja a város a Facebookon. Hansen célja az volt, hogy 38 mérföldet, 60 kilométert evezzen a Missouri folyón egy gigantikus méretű kivájt tökben.

A városházán előbb azt hitték, a férfi csak leúsztatja a tököt a folyón, később jöttek rá, hogy bele fog ülni, és evezni fog.

Duane Hansen régóta Nebraska államban él, és hobbiból nagy tököket, tökféléket és más zöldségeket termeszt. Az ötlet akkor jutott eszébe, amikor Ohióban járt, és látta, hogy valaki megpróbálja beállítani az akkor érvényes rekordot, ami 30 mérföld, azaz 48 kilométer volt.

A kihívó aztán pénteken a Bellevue Public Boat Docksnál bepattant a tökbe és útnak indult a Missourin, hogy megtegye az eltervezett 38 mérföldes utat. Felesége, családja és barátai is jelen voltak, hogy segítsék őt és dokumentálják a kísérletet. Néhányan közülük egy csónakban követték, hogy segítsenek, ha esetleg baleset történne.

Nem történt, Hansen nem sokkal este fél 7 után Nebraska Citybe ért, felállítva ezzel a 38 mérföldes, 60 kilométeres rekordot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.