Grillpartiba hajtott egy teherautó Hollandiában szombat este, ketten meghaltak

baleset
2022 augusztus 28., 06:11

Több ember meghalt, miután egy teherautó belehajtott egy grillpartba Hollandiában. A rendőrség megerősítette, hogy a Nieuw-Beijerland faluban történt incidensben két ember meghalt, amikor egy kamion az emberek közé hajtott, akik közös ünnepségen vettek részt.

„A teherautó letért az útról, és egyenesen a buliba hajtott” – mondta a rendőrség szóvivője a Rijnmond helyi műsorszolgáltatónak.

link Forrás

A rendőrség szerint nem világos, hogy mi okozta a balesetet. A helyi média által közzétett képeken egy spanyol szállítmányozási cég nehéz teherautója látható egy kis gát alján, törött piknikasztalok között.

A rendőrség egész éjjel dolgozott a teherautó körül, mielőtt egy daru és egy vontatóautó visszahúzta az útra. A de Gelderlander holland lap szerint a teherautó sofőrjét – egy 46 éves spanyol férfit – kihallgatásra vitték az őrsre. A rendőrség szerint sokkos állapotban volt. (Sky News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.