Megkerült a Himalájában a magyar hegymászó, aki 5 napja tűnt el valahol Indiában

külföld
2022 augusztus 28., 14:37

Harminc órán át kutatott az indiai hadsereg kutatóegysége Vermes Ákos magyar hegymászó után a Himalája indiai részén, írja a hvg.hu. A hatóságok szerint a férfi állapota stabil.

A 38 éves Vermes Kishtwar körzetében, Paddar régió egyik völgyében tűnt el öt napja. Egyből kórházba szállították, és értesítették a magyar nagykövetséget is.

link Forrás

Videó készült arról, ahogy Vermes a bankkártyáját és az útlevelét szeretné visszaszerezni, és elutasítja az orvosi kezelést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.