Vádat emelnek a férfi ellen, aki halálra térdelt egy vizslát Kunszentmártonban

bűnügy
2022 augusztus 28., 15:00

Egy kunszentmártoni lakos a vizsláját sétáltatta, amikor egy kisebb kutya rájuk támadott. A vizsla elkapta és a szájában tartotta a kutyát, mire egy férfi odarohant, fejbe rúgta a vizslát, majd rátérdelt a nyakára, és nem állt fel addig, amíg az állat el nem pusztult. Tette mindezt úgy, hogy a gazdája többször is rászólt. A gyanúsítottként kihallgatott férfi beismerte tettét, a kunszentmártoni rendőrök befejezték a nyomozást, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek. (Police.hu)

(A borítókép illusztráció.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.