Az oroszlánok ketrecébe mászott egy férfi Ghánában, ami pont úgy sült el, mint gondolnánk

idióta rekordok
2022 augusztus 29., 12:54
comments 9

Elég szörnyű, bár korántsem váratlan véget ért annak a férfinak az élete, aki Ghána fővárosában, Accrában az állatkertben bemászott az oroszlánok részlegébe. A férfit széttépték az oroszlánok.

photo_camera Az accrai oroszlánok gondozójukkal. Fotó: Accra Zoo

A ketrecben egy hím és egy nőstény oroszlán, valamint két kölyök volt, akiket az állatkert dolgozói csak nagy nehezen tudtak elzárni a férfitól, hogy kihozhassák a holttestét.

Egyelőre még vizsgálják, miért mászott be a férfi, egyes híradások szerint talán a kölyköket akarta elrabolni. Olyan hírek is megjelentek, hogy az eset során egy oroszlán elszabadult, ezt viszont az állatkert határozottan tagadta. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.