Kigyulladt egy Svédországba tartó komp

külföld
2022 augusztus 30., 08:41
comments 2

Kigyulladt egy Lettországból Svédországba tartó komp mintegy 300 emberrel a fedélzetén a svéd partok közelében hétfő délután, írja az Euronews. A Stena Scandica nevű hajón a fedélzeten lévő hűtőkonténer kapott lángra a Gotska Sandön sziget közelében.

link Forrás

Bár a lángokat hamar megfékezték, a tűz áramkimaradást okozott, és félő volt, hogy a komp zátonyra fut, ezért elkezdték evakuálni az embereket három helikopterrel és két hajóval. Közben a komp motorjait sikerült újra beindítani, így folytathatta útját Svédország felé.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.