Alfonz gazda álma valóra vált, vasalt hajú nőket dolgoztathat ingyen a tanyáján

Lezárt tartalom a Kör tagjainak tévé
2022 augusztus 31., 12:08
comments 16

„Számomra az a legfontosabb, hogy elsősorban én érezzem jól magamat, de ezek mellett szeretném, hogy a lányok, akik jönnek, egytől egyig kurva jól nézzenek ki” – szakadtak ki az őszinte gondolatok a 21 éves csíkszenttamási Sándor Alfonzból, aki egyike annak a négy gazdának, aki úgy döntött, az RTL gazdás társkeresős realityjében fogja megtalálni élete párját.

Ez azt jelenti, hogy újraindult a Házasodna a gazda, ami újra minőségi trash-élményt nyújt, és a lényege továbbra is az, hogy az RTL felkutat pár magyarországi és határon túli gazdát és gazdasszonyt, aztán rájuk uszít egy rakás szerelemre vágyó nőt és férfit, akiket a gazdák egy darabig ingyen dolgoztatnak a tanyán, miközben néha elviszik őket randizni.

photo_camera Alfonz gazda és a nők Fotó: RTL Klub / Házasodna a gazda

Alfonz gazda családjának erdélyi tanyájára összesen tíz nő érkezett, egyikőjük szerint a gazda „az erdélyi Justin Bieber”, aki azért tetszett meg neki, mert „egy egyszerű ember, olyan, mint én”.

A csíkszenttamási gazda bemutatkozása szerint egyébként a román katonaságban szeretett volna dolgozni, de kiderült az is, hogy a számára megfelelő nő esetében „nagyon fontos, hogy kivasalt, egyenes haja legyen”. Ennek megfelelően ki is választott végül négy vasalt hajú lányt, egy egyetemistát, egy munkanélkülit, egy értékesítőt és egy vezető-főkassza helyettest. Utóbbiról azt mondta, a „makacsságát be kell törni”.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.